چگونه گاز رومیزی و هود آشپزخانه را از تعمیرات مکرر نجات دهیم؟

چند روز پیش که برای تعمیر گاز رومیزی و تعمیر هود آشپزخانه به منزل یکی از مشتریانم مراجعه کرده بودم با صحنه ای مواجه شدم که بهانه نگارش این مقاله شد. هود از نوع اریب یا به اصطلاح شیب دار بود و وقتی در هود را باز کردم آنچنان چربی حیرت انگیزی دور موتور و داخل محفظه یا صندوقی هود را گرفته بود که تعمیر آن در منزل مشتری ممکن نبود.

 به گازرومیزی (صفحه ای) نگاهی انداختم با نگه داشته شدن دستم بالای چدنی های گاز متوجه شدم گاز تازه خاموش شده و شواهد نشان می داد از پنج شعله حداقل چهار شعله آن تا دقایقی پیش روشن بوده است.

با مشتری که گفتگو کردم متوجه شدم خانواده پر رفت و آمدی هستند و طبعاً گاز استفاده بالایی برایشان دارد. اما به گفته ایشان از هود به خوبی استفاده نمی کنند.

گاز رومیزی

امروز تصمیم گرفتم چند نکته مهم در نگه داری بهینه گاز و هود آشپزخانه را به مصرف کنندگان محترم یادآورشوم:

نکته 1. برای پرهیز از چربی گرفتگی هود همواره 5 دقیقه قبل از شروع به استفاده گازرومیزی تان هود را روشن نماید تا موتور ضمن عبور از توان اولیه به حداکثر دور خود رسیده و کمی از حرارت محیطی بکاهد. این امر سبب می شود هود قبل از شروع جریان چربی ساز توسط گاز صفحه ای آمادگی جذب و عبور آلودگی و چربی ها را داشته باشد.

نکته2. حتی زمانی که آشپزی ندارید دست کم روزانه 20 دقیقه هود خد را روشن نماید تا هود فعال مانده و چربی ها و آلودگی های محیطی موتور را احاطه نکند. چنانچه موتور هود پیوسته خاموش بماند به کوهی از چربی تبدیل می شود و موتور عملاً قفل شده و می سوزد.

نکته3. به هیچ وجه نسبت به چربی زدایی حاصله با لوازم شوینده اقدام نکنید. این امر سبب آسیب به موتور و قسمت های داخلی هودتان می شود. بهترین راه حل باز شدن موتور و چربی زدایی در تعمیرگاه مجاز توسط سرویسکاران مجرب می باشد.

نکته4. در هنگام استفاده از تمام شعله ها یا حداقل سه عدد از شعله ها لطفا دور موتور هود را روی 3و 4 تنظیم نماید تا مکش بیشتری را موجب شود.

نکته5. سرویس های دوره ای و سالانه را حل مناسبی برای سالم نگه داشتن هود و گاز رومیزی شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.