چند نکته در تعمیرات فصلی هودهای آشپزخانه

هودها به عنوان مکنده های دود و بخار و آلاینده های هوای آشپزخانه نقش به سزایی در طلطیف هوای محیط آشپزی و نیز خروج آسان این بخارها و دودها به خارج ساختمان دارند.

هودها به دلیل کارکردی چند وجهی (زیبایی، خروج آلاینده ها، مکمل دکوراسیون آشپزخانه ها) همواره جزء لاینفک هر آشپزخانه ای بوده و از این رو در معرض آسیب های فراوانی هستند.

ایمن سرویس کرج به دلیل تجربه فراوان در امر تعمیر هود آشپزخانه چند نکته مهم را پیشنهاد می نماید تا بدینوسیله ضمن استفاده بهینه از هود نسبت به تعمیربه موقع آن اقدامات لازم را بعمل آورید:

هود آشپزخانه

  • در فصل پاییز و زمستان بدلیل بادهای بیشتر و شدیدتر خروجی خرطومی هود را کنترل نمایید زیرا ممکن است گاهی خروجی به وسیله اشیاء خارجی و حتی لانه گذاری پرندگان مسدود شده باشد.
  • نسبت به تعویض به موقع خرطوی هود اقدام نمایید معمولا سالی یک بار نیاز است این خرطومی ها عوض شوند.
  • چنانچه از فیلتر ذغالی ( فیلترهایی که روی خروجی موتور هود نصب شده و نیاز به خروجی دیگری ندارند) استفاده می کنید لازم است هر 18 ماه یک بار آنها را تعویض نمایید.
  • چنانچه از محافظ مخصوص هود استفاده می کنید حتماً از نوع ممتاز آن استفاده کرده و هر 18 ماه یک بار حتی اگر محافظتان سالم است نسبت به تعویض آن اقدام نماید زیرا ممکن است محافظ بر اثر نوسان مکرر برق معیوب شود اما چراغ آن نشانگر سلامت دستگاه باشد.
  • از قرار دادن لوازم تزئینی روی هود آشپزخانه خودداری نمایید چرا که این امر می تواند سبب فشار روی بدنه و یا شیشه هود شده و روند تخریب آنرا تسریع ببخشد.
  • در هودهای لمسی یا کنترل دار حتماً از کنترل مخصوص آن استفاده کنید و از لمسی هود کمتر استفاده نمایید.
  • نظافت مناسب و به موقع فیلتر آلومینیومی هود آشپزخانه کمک بزرگی به سلامت دستگاه می نماید.
  • در صورت امکان درب هودهای اریب یا شیب دار را باز بگذارید تا مکش آنها بهتر شود.
  • سرویس هود ها را در فصل زمستان حتماً انجام دهید زیرا آلودگی و بارندگی ها می تواند تأثیر نامناسبی بر عملکرد دستگاهتان داشته باشد.

تعمیرگاه ایمن سرویس کرج مؤکداً توصیه می نماید در صورت امکان هر سال خصوصاً در اسفند ماه نسبت به تعمیر و یا سرویس هود آشپزخانه تان اقدام نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.