۵ اشکال عمومی در تعمیر گاز رومیزی آشپزخانه

گاز رومیزی آشپزخانه به دلیل زیبایی و کارایی مناسب مورد استقبال روز افزون مصرف کنندگان قرارگرفته است. این نوع گاز ها به دلیل زیبایی، حجم کم، کارآمدی مطلوب و نیز پیوستگی مناسب با کابینت آشپزخانه مورد توجه بانوان ایرانی قرار گرفته است.

البته به دلیل ظرفیت ساختاری تولید این نوع گازها به نسبت گازهای فردار یا مبله طبعاً در ساخت آنها از قطعات ظریف تری استفاده می گردد که در نوع خود می طلبد نسبت به تعمیر به موقع و نگهداری آن کوشاتر بود.

تعمیرات اجاق گاز رومیزی و فردار اخوان در کرج

تعمیرگاه گاز رومیزی ایمن سرویس کرج 5 مورد از اشکالات عمومی این گازها را در زیر مطرح می نماید که توجه به آنها در استحکام و استقامت بیشتر گازهای رومیزی مؤثر خواهد بود:

  • در گاز رومیزی شیشه ای به دلیل قابل شکستن بودن شیشه ها گازهایی تهیه کنید که حداقل شیشه آن 8 میلی تر ضخامت داشته و درجه یک باشند این نوع گاز ها معمولاً گرانتر از انواع دیگر هستند.
  • در گاز های رومیزی شیشه ای برای پرهیز از شکستگی شیشه حتماً نکات زیر را رعایت کنید:

    الف) از قرار گیری گاز در کنار زیر سینک ظرفشویی پرهیز کنید.

    ب) از رها شدگی وسایل بر روی گاز خودداری کنید.

     ج) از سر رفتن غذاها روی گاز خودداری نماید..

     د) از تمیز کاری های غیر متعارف گاز جداً خودداری فرمایید.

  • در هنگام شکستن شیشه گاز اجازه ندهید شیشه در منزل توسط سرویس کار تعویض شود زیرا هنگام ترکیدگی شیشه امکان نشتی گاز از منافذ و اتصالات داخلی وجود دارد و لازم است گاز حتماً نشت گیری شود که این عمل فقط در کارخانه باید انجام گردد.
  • در گاز رومیزی نوع استیل حتماً گازهایی را تهیه نماید که ورق ضخیم تر داشته و استیل آنها درجه یک باشند. این نوع استیل ها معمولاً ضد خش بوده و رنگشان مات است.
  • در هنگام نظافت در نوع گاز رومیزی استیل از مواد شوینده ای استفاده کنید که استیل آنرا مخدوش و تخریب نکند مثلاً از مواد اسیدی و مانند آن استفاده نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.